Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής (Κ.Δ.Ε.Μ.) πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι(20) ατόμων, για την κάλυψη κατεπειγουσών και εποχικών αναγκών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση με τα συνημμένα σε αυτήν δικαιολογητικά και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
kdem@markopoulo.gr .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μέσα σε προθεσμία πέντε (5) εργασίμων ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαρκοπούλου και στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Μαρκοπούλου Μεσογαίας (δηλ. από ΤΕΤΑΡΤΗ 29-03-2023 έως και ΤΡΙΤΗ 04-04-2023).

Επίσης, μαζί με την ανωτέρω ανακοίνωση θα αναρτηθούν και τα παραρτήματα ανακοινώσεων, τα οποία περιέχουν οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης.

Δείτε βτην προκήρυξη ΕΔΩ

Πηγή: dikaiologitika.gr

ΜΗ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!

Μείνετε συντονισμένοι με εβδομαδιαία ενημέρωση για νέα και απόψεις από το χωριό μας, Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη! 😎

ΔΕΝ ΣΠΑΣΜΑΡΟΥΜΕ! Εβδομαδιαία αυτοματοποιημένη ενημέρωση για νέες δημοσιεύσεις μόνο! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου για περισσότερες πληροφορίες.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *