Απόσπασμα από άρθρο insider.gr

Πάντως, το μενού συμπεριελάμβανε και τα σχέδια σύμβασης για την έκταση στο Μαρκόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι μέσα στον Ιούλιο το Ταμείο προκήρυξε διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό, με σκοπό την αξιοποίηση με μακροχρόνια μίσθωση ακινήτου εμβαδού 589.452 τ.μ. μετά κτισμάτων, κυρίως αθλητικών εγκαταστάσεων, το οποίο κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004 φιλοξένησε τα αθλήματα της ιππασίας. Όπως ανέφερε προχτές η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, ευρύτερα προβλέπονταν η εκμετάλλευσή του με επίκεντρο τον… ιππικό αθλητισμό, αλλά όχι αποκλειστικά μόνο αυτό. Η χρονική διάρκεια της Συμβάσεως Μίσθωσης του Ακινήτου αρχίζει την ημερομηνία του Οικονομικού Κλεισίματος και λήγει την αντίστοιχη ημερομηνία μετά την πάροδο σαράντα (40) ετών (για τις 30 Νοεμβρίου 2022 έχει οριστεί η καταληκτική ημερομηνία υποβολής Προσφοράς).

Αναλυτικότερα, στο Ακίνητο, σύμφωνα με το ΕΣΧΑΔΑ, καθορίζονται χρήσεις γης και όροι και περιορισμοί δόμησης κατά ζώνες και δη: ΖΩΝΗ Ι (Θεματικό Πάρκο – Αναψυχή), συνολικής επιφανείας 426.517,642 τ.μ., ΖΩΝΗ ΙΙ (Περιοχή δασικής προστασίας), συνολικής επιφανείας 120.424,27 τ.μ. και ΖΩΝΗ ΙΙΙ (Πρόσβασης – Στάθμευσης), συνολικής επιφανείας 42.510,95 τ.μ.

close

ΜΗ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!

Μείνετε συντονισμένοι με εβδομαδιαία ενημέρωση για νέα και απόψεις από το χωριό μας, Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη! 😎

ΔΕΝ ΣΠΑΣΜΑΡΟΥΜΕ! Εβδομαδιαία αυτοματοποιημένη ενημέρωση για νέες δημοσιεύσεις μόνο! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου για περισσότερες πληροφορίες.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.