Αναστασία Μπελίδου:

“Μετά από τις δημοσιεύσεις πολιτών για τα χθεσινά προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω βροχής στην περιοχή Καγκέλια, εχθές το απόγευμα πέρασε μάλλον η Π.Π .του Δήμου Μαρκοπούλου και έβαλε ταινίες μόνο στο σημείο της καθίζησης στην οδό Κρήτης, ενώ έπρεπε σε όλο και κατά μήκος της οδού,, ώστε να μην μπει κάποιο αυτοκίνητο και χωθεί σε κάποια λακκούβα και αφού οι κάτοικοι είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία η οποία τους παρέπεμψε στον Δήμο .Καλούσαν στα τηλέφωνα του Δήμου και δυστυχώς δεν απαντούσε κανένας.

Σήμερα ήρθε συνεργείο όπου προσπαθούσε να καλύψει τα ακάλυπτα. Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν την πρόχειρη δουλειά που γίνεται κατόπιν εντολής της Διοικούσας Αρχής…Το υλικό με το οποίο κάλυψαν τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσε η χθεσινή νεροποντή στα οδοστρώματα, δυστυχώς πάλι με την πρώτη βροχή θα φύγει και θα ξαναγίνουν ωραιότατες λακκούβες επικίνδυνες για πεζούς και αυτοκίνητα.

Φωτ/φία 1η, 2η και 3η οδός Κρήτης (Καθίζηση εδάφους)

Φωτ/φία 4η και 5η οδός Αγ.Παρασκευής (καλύφθηκαν με χώμα οι τεράστιες λακούβες, λες και θα εξαφανιστούν με αυτόν τον τρόπο)

Φωτ/φία 6η Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε

Είχε έρθει ο Μηχανικός υπεύθυνος τους έργου καθώς επίσης και η κ.Πετούρη . Προσωρινή λύση είπαν….

Τα συμπεράσματα δικά σας!”

Πηγή: Facebook

close

ΜΗ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!

Μείνετε συντονισμένοι με εβδομαδιαία ενημέρωση για νέα και απόψεις από το χωριό μας, Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη! 😎

ΔΕΝ ΣΠΑΣΜΑΡΟΥΜΕ! Εβδομαδιαία αυτοματοποιημένη ενημέρωση για νέες δημοσιεύσεις μόνο! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου για περισσότερες πληροφορίες.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.